DIARY OWNER LINKIES TUTOBIES +FOLLOW Home

Disclaimer

Hye. Welcome to my online diary. My story, life, moments. You don't like it? Go hell dear!

Twitter

It's me


\
Cbox


Thanks to

Template :Zahra
Basecodes :Ino|Arrien|Wana
Edited :_Rxyn
It's love
Hoi. Astaghfirullahalazim. aku islam. Assalammualaikum stalker, ok. today, de cite sedih, cite happy. sangat. hahahh. wait! dah jawab salam aku belum? kau islam, baik kau jawab. dosa wuu, x jawab :p . Okay, now. aku sedih, aku lemah, aku kecewa, aku mengalah. banyak pulop ' aku ' dia. tepat 11.40 pm, sunday, 27/10/13. air mata aku jatuh. lemah sangat. dah kehilangan seseorang yg aku sayang sangat. yg aku cintai. dia tinggalkan aku. sungguh dia kejam. x kesian kat aku walaupun sikit. air mata aku jatuh, dia dah x heran. dia lepaskan aku. sungguh aku seksa, sakit hati. malam tu memang aku tido dengan air lah. menangis, menangis dan menangis x henti, sampai terlelap. penat sangat. mata aku pun dah cukup-cukup lebam. hahahh. nangis x henti la katakan. time tu memamg aku fikir nak mati, mati, mati je.

Keesokannya, 28/10/13 aku bangun dengan lemah. cuba tunjuk yg aku ok. aku biasa. even, aku cukup lemah. time pergi skolah. aku lain, aku beza, aku bukan yg happy, periang macam dulu. aku sedih, masuk je dewan. semua kawan-kawan aku, beri semangat. peluk aku. suruh lupakan dia. menangis terus kat situ, time tu juga. hahahh. lemahkan aku? masuk kelas, semua bebudak perempuan pujuk aku, beri semangat kat aku. aku x tahu mana diorang tahu tentang ni semua, aku tanya, diorang tengok aku lemah sangat hari ni. waaah, terharu bhai :'D . prihatin betul diorang. baik sangat. thanks korang :) tapi, korang tahu? aku masih lemah, walaupun dah cukup ramai bg aku semangat. aku x tahu kenapa. dah rasa give up dengan hidup. i just want die, go and run of world. * kringgggg * balik sekolah. eh, tetiba balik skolah. Yeahh! hahahh. malam? menangis je keje aku. duk layan lagu jejiwang. layan perasaan. tajuk lagu " DIA " . meh, nak kongsi sikit lirik lagu.

Oh, tuhan. ku sayang dia,
Oh, tuhan. ku rindu dia,
dimanakah, hilangnya dirinya yg bernama cinta,
sungguh, bukan perpisahan ku mahu,
sungguh, x bermaya diri ku,
di saat aku, disingkirkan oleh dirimu...

Peeeh, jiwang kan? lirik tu bermakna sangat, tu baru separuh, kalau dengar full, laju je air terjun kat pipi aku ni. hahahh. dahh. time to sleep with water fall. water fall? air terjun kat pipi aku la. ok, aku tahu x lawak. cuma nak happy kan diri sendiri :') yg sedang lemah, kecewa, x bermaya.

Today, 29/10/13 aku cuba bangun, bangkit, cari semangat. hari ni allah makbulkan doa aku. aku happy sangat. tp, aku takut dikecewakan lagi. nak tahu apa yg happy? dia minta getback. bahagia sangat aku. and ni cuma, anis je tahu. sorry, to other friends. x bgtahu korang. aku takut korang marah aku. sorry, sangat2. lepas baca ni, jangan terjah rumah aku dengan parang plop eh? hahahh xD . Ya Allah, thank you for having accepted my pray, aku janji, akan jaga cinta aku elok2. akan hargai dia, x kan pernah buat dia sedih lagi. kalau aku 'ter' buat kau sedih, maafkan aku? aku hanya hamba allah yg lemah, yg hanya tahu buat dosa. hope kau baca ni berok. aku sayang kau sangat tau? jangan tinggal aku lagi. aku nak kahwin ngan kau xD hahahhh. merepek je aku. baru 13 tahun -___- nak kahwin konon? puihh, cuma mampu doa supaya dijodohkan dengan dia suatu hari nanti, pada waktu yg tepat. Aminnnnn. haaa, ini lah dinamakan cinta, kalau dah sayang pasti bersatu balik. aku harap hubungan aku dengan dia kekal, x nak dah kapel, breal, kapel, break, dah nak kira 2 ke 3 kali aku break. hahahh, cem pe jeh. sampai sini je la. already tired. bye dear crush and stalker :* sayang you all's. gedik kan? k, kidding je la.

Written by Me at 6:54 PG 0 Say[s]
I'm back
Hye, anda semua di sana. I'm back? miss me? all old entry have delete. I don't need to refresh the memories again. So, just delete. easy right? now, i am. who, i am. no lies. new life, new friends, new crush, new moments, but still with my old boyfriend. no other. still love him, like he do. Setelah hampir setahun aku x edit blog. akhirnya. tetiba semangat nak edit blog. Nak bersihkan segala semak samun. and it's all done! Alhamdulillah, final exam ' the end ' . hahahh, happy much. next week, thursday (( 31 October 2013 )) school is done! school close. Holiday time! cuma tunggu result exam je. Wish me luck! harap x de yg gagal. and aku nak same kelas dengan bestie ever aku again. anis. x nak berpisah dengan dia. two thousand fourteen i'm 14 years old. paling aku x suka for new year. dia 15 year and mean he's form 3. Dia sekolah pagi, dan aku petang. Uwaa, tak suka. x semangat lah aku tahun depan. x pe. i will do the best for mylife, family and friends. sabar ok. sabar. K fine. already tired. out. bye stalker :*

Written by Me at 10:49 PTG 0 Say[s]

?